IK BEN LAURA

Lank Coaching & Communicatie: sinds 2016

Lank Coaching & Communicatie
Sinds 2016

Al lang speelde ik met de gedachte om als zzp’er verder te gaan. In 2016 heb ik de stap gezet. Ik vind websites maken superleuk. Het is creatief en elke keer weer anders, omdat jij als klant ook anders bent en je eigen verhaal wil vertellen met jouw website.

Waarom mensen bij mij komen: Bij mij vind je een combinatie van kennis over techniek, over communicatie en over effectieve samenwerking.

Daar komt bij dat ik naast websitebouwer en tekstschrijver ook coach ben, zie lankcoaching.nl. Dat is vooral in de eerste fase van inspiratie en ideevorming behulpzaam. Zo kom je makkelijker bij wat jij belangrijk vindt.

Deze combinatie werkt voor veel mensen heel goed.

Bel, of maak een afspraak om samen te kijken hoe jouw website eruit zou kunnen zien!

Als twintiger ben ik opgeleid aan de Amsterdamse Academie voor Beeldende Vorming (textiel, HBO) en aan de Erasmus Universiteit (bestuurskunde). Je krijgt bij mij jarenlange ervaring bij overheidsorganisaties en gezondheidszorg, de laatste 10 jaar als (sr.) communicatieadviseur en webredacteur. Daarnaast ben ik nu een aantal jaar ZZP'er en dat vind ik nog veel leuker dan wat ik van tevoren had verwacht 🙂